Qui som

L’espai neix l’any 2017 de l’empenta de l’Aida, la Judit i la Núria, neix de les ganes d’acompanyar la maternitat i a les famílies de la nostra ciutat i de més enllà. Des de l’any 2022 l’Aida i la Núria es queden al capdavant i amb ganes, i molta energia, continuem aquest projecte bonic, engrescador i ple de màgia.

L’espai vol ser un punt de trobada per a mares, nadons, infants, àvies, pares, tiets, per a totes les persones que tenim la sort d’estar a prop dels nens i les nenes, que formem part des de l’inici de l’aprenentatge i creixement de les famílies.

Formem part de dos projectes, Gurumaji i Kupu Kupu, també a l’entorn de la maternitat i la criança, des d’on ens vam conèixer i vam donar-hi forma a la idea, la il·lusió i les ganes de formar i crear l’Espai.

Dins d’aquest projecte no poden faltar les nostres famílies, part important i imprescindible, tant les nostres parelles com les nostres criatures, que ens han fet mares i iniciar un viatge al·lucinant i intens. La conciliació es dura i difícil, però ens regala moments màgics de connexió amb el què fem, amb les famílies i amb elles i ells.

L’espai creix i amb ell les propostes, els productes, les ganes i les famílies. L’espai està envoltat de persones meravelloses, tan usuàries i clientes com col·laboradores, estem fent camí envoltades de famílies precioses, conscients i amoroses, famílies amb una mirada envers la seva criança. Volem poder acompanyar-vos en un canvi de mirada a la infància, a les criatures, a la criança i també en com ens relacionem amb el consum, amb el joc, amb el material.

Som sòcies adherides a les associacions:

Us esperem a la botiga, o al nostre racó on compartir o esperar, a la nostra sala on el compartir floreix i el pati on l’aigua, els jocs i els infants creixen.