Qui som

Qui som

L’espai neix de l’empenta de l’Aida, la Judit i la Núria, neix de les ganes d’acompanyar la maternitat i a les famílies de la nostra ciutat i de més enllà. L’espai vol ser un punt de trobada per a mares, nadons, infants, àvies, pares, tiets, per a totes les persones que tenim la sort d’estar a prop dels nens i les nenes, que formem part des de l’inici de l’aprenentatge i creixement de les famílies.

Totes tres formem part de dos projectes, Gurumaji i Kupu Kupu, també a l’entorn de la maternitat i la criança, des d’on ens vam conèixer i vam donar-hi forma a la idea, la il.lusió i les ganes de formar i crear l’Espai.

Dins d’aquest projecte no poden faltar les nostres famílies, part important i imprescindible, tant les nostres parelles com els tres infants que, a dos de nosaltres, ens han fet  mares i iniciar un viatge al.lucinant i intens, la Beth, la Nora i el Teo son part vital i principal en aquest projecte, son motor i, moltes vegades, inspiració. La conciliació és dura i difícil, però ens regala moments màgics de connexió amb el què fem, amb les famílies i amb elles i ells mateixos.

L’espai creix i amb ell les propostes, els productes, les ganes i les famílies. L’espai està envoltat de persones meravelloses, tan usuàries i clientes com col.laboradores, estem fent camí envoltades de famílies precioses, conscients i amoroses, famílies amb una mirada envers la seva criança.

Us esperem a la botiga, o al nostre racó on compartir o esperar, a la nostra sala on el compartir afloreix i el pati on l’aigua, els jocs i els infants creixen.