L’espai

L'espai

A l’espai Criança i Salut oferim una gran varietat d’activitats per a embarassades, mares, pares, nadons i petits al nostre centre a Sabadell.

Embarassades

Ioga, activitat física i bollywood.

Mare i Nadó

Ioga, activitat física, bollywood, espai de joc i grup suport al part.

Nens i Nenes

Ioga, cuina i idiomes.

Criança i Família

Grups per a petits i grans (de 0 a 3 anys), grup el pati (de 4 a 7 anys), grup la rotllana (de 8 a 12 anys), espai familiar, grup lactància, acompanyament a la paternitat, ioga en família, música, conta contes, riem en família, families enllaçades, cuina, dansa i grup de suport al dol.

Consulta individual

Lactància materna, assessorament doula, psicologia perinatal, llevadora, assessorament porteig, massatge shiatsu per embarassades i nutrició.

Tallers i Xerrades

Curs de preparació a la maternitat, porteig específic, alimentació infantil (BLW), alimentació familiar, reflexologia podal infantil, primers auxilis infantil.

T’interessa alguna activitat?

A l’espai Criança i Salut oferim una gran varietat d’activitats per a embarassades, mares, pares, nadons i petits al nostre centre a Sabadell.

Les activitats de l’Espai Criança i Salut varien cada setmana, tenim tallers, activitats i xerrades per a tota la família.  La descripció de les activitats les podeu veure a l’apartat “Botigueta”, quan cliqueu sobre de l’activitat que us interessa veureu la informació pertinent.

A “Calendari” podeu veure en quin horari es duen a terme totes les activitats

Si voleu informació sobre noves activitats, inscriure-us en un taller o consultar qualsevol horari, contacteu-nos a través del nostre Formulari de Contacte. Us respondrem ben aviat!