Consum Responsable

Consum Responsable

Back To Homepage

Consum Responsable

A l’espai Criança i Salut formem part del mapa de consum responsable de Sabadell perque treballem en el consum conscient i responsable a la vida quotidiana.

El Consum Responsable es aquell que té per principis la satisfacció de les nostres necessitats procurant el menor impacte negatiu en el medi ambient i el màxim benefici per a les persones. Totes les persones consumim productes i serveis, per tant com a consumidors podem decidir… a casa, a la feina, a l’escola i al temps lliure, i per tant podem escollir productes locals, respectuosos amb el medi ambient i amb les persones que els produeixen.

Al mapa de Consum Responsable hi trobaràs el nostre local i també altres organitzacions de Sabadell que desenvolupen la seva activitat d’acord amb els principis del consum responsable reconeguts també amb aquest distintiu.

Associacions col·laboradores

Som un estudi de disseny gràfic i web que portem la teva marca mes enllà. El nostre compromis de responsabilitat social ens permet sempre poder treballar amb seny.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos.