Criança i Salut és un espai on les famílies podran gaudir de la seva maternitat i paternitat lliurement, acompanyats i assessorats. On realitzar tallers, activitats, trobades amb els seus fills o preparant-se per la seva arribada. Un entorn on gaudir de la criança, compartir-la, descobrir-la i, sobretot, gaudir-la.

Ofereix un ampli ventall de possibilitats segons les necessitats de cada mare, pare o família. Activitats regulars, puntuals, xerrades informatives, tallers experimentals, professionals reconeguts en el sector, i també, la “botigueta” on podreu trobar tots aquells productes coherents amb el vostre estil de criança que no sempre són tan fàcils de trobar.

L’espai és una nova inciativa creada per Gurumaji i Kupu-kupu, dues joves empreses de Sabadell dedicades a la criança, la maternitat i el desenvolupament dels nadons juntament amb la familia.

Gurumaji - Criança i lactància a Sabadell

Gurumaji - Criança i lactància a Sabadell

Sóc Aida, filla, mamu des del 2003 i mare des del 2007 i una apasionada de la criança. M’he format amb la Associació Mares Doules, Michel Odent, Liliana Lammers, Rosa Jové, Carlos González, Gemma Baulies i molts d’altres grans professionals entre ells Laura Gutman, Enrique Blay, Luis Ruiz, Nils Bergman, etc. Continuo buscant i aprenent cada dia, a través de la meva filla i de les mares i nadons que m’envolten.

Caminar acompanyades intercanviant, experimentant i nutrint-nos serà un aprenentatge vital, i un privilegi.

Gurumaji per a mi no és només un projecte, sinó una manera d’entendre i veure la vida de que vaig néixer com a mare, amb els ulls, la il.lusió, la delicadesa, tendresa i la ingenuïtat de la Nora i el que ella m’ha aportat. és voler recordar a les mares, als fills, que escoltin el seu instint, que es guiïn pel seu cor, que es deixin guiar pels seus nadons. Ningú coneix millor un nadó que la seva mare, i ningú no pot ensenyar-nos més sobre nosaltres mateixes que els nostres fills i filles. Ha estat, i és, un camí meravellós d’aprenentatge, de descoberta, d’emocions i de caminar, i espero, desitjo de tot cor, que no acabi mai!!
Gurumaji

Kupu-Kupu - Activiats per embarassades, mares i nadons a Sabadell

Kupu-Kupu - Activitats per embarassades i natació nadons

Kupu-kupu, famílies en moviment és la unió de la Judith i la Núria, dues professionals de la pràctica esportiva especialitzades en activitats per a embarassades i natació per nadons.

Sóc la Judit, al juny del 2016 em vaig convertir en mare del Teo i és la cosa més meravellosa que m’ha passat mai.

Sóc una apassionada de l’esport (tot i que ara no el practico tot el que m’agradaria…) i de sempre m’han encantat els nens i les nenes.

Si una cosa tenia clara des de ben petitona, era que volia ser mare (i abans dels 30, hehehe!) i potser per aquest motiu, al sortir de la Universitat em vaig centrar en formar-me en activitats relaciones a embarassades, mares i nadons, em cridava molt l’atenció.

Fa 4 anys, vaig entrar de ple en aquest Món creant KUPU-KUPU, i és el millor que he pogut fer. Treballar envoltada de famílies m’ha fet aprendre a escoltar, respectar, apreciar i  valorar  a totes les mares per damunt de tot ( i als pares també).

Crec que gràcies a això, vaig viure el meu embaràs molt conscient i feliç, i estic vivint una maternitat plena, coneixent-me de nou, amb moments per riure, plorar, caure, aixecar-me, estimar…

Engego aquest projecte amb moltes ganes de seguir aprenent de tots vosaltres, ens acompanyeu?

Com a Llicencianda en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. El meu origen professional no estava orientat a la maternitat i la criança, va ser més endavant que em va enamorar. Com a monitora d’activitats aquàtiques dirigides a nadons i embarassades vaig descobrir un entorn que em va atrapar per complet. Em vaig adonar que podia formar part d’un moment màgic en la vida d’una dona i d’una família. Vaig poder viure tots els canvis, les emocions, els dubtes… Fins a aquell moment havia vist a les mares i nadons com a persones que feien una activitat física i prou, però vaig poder veure que hi havia molt i molt més darrera i que necessitaven una atenció més completa, més pròxima i emocional. D’aquest gran descobriment va sorgir KUPU-KUPU. Aquest és l’inici de la nostra aventura. Juntament amb la Judit vam canviar la manera de dirigir-nos a les famílies, integrant altres aspectes, tenint present l’estil de criança de cadascú, respectant i escoltant. Des d’aleshores em conegut a diversos professionals, dels que hem aprés moltíssim i ens han ajudat a nodrir-nos i créixer.

L’Aida va ser una de les primeres persones que vam trobar en aquest camí i el temps ens ha volgut dur fins aquí “Criança i Salut” un somni conjunt, que esperem pugui ser la llar de moltes famílies i on pugueu trobar un racó on gaudir de la maternitat i paternitat amb llibertat.

Kupu-kupu